31.08.2018  |  VVS  |  Branchen

Håndværkere støtter udsatte børn og unge

I uge 39 bliver kampagnen ”En Hjælpende Hånd” skudt af for fjerde år i træk. I samarbejde med Ungdommens Røde Kors kan håndværkere støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

Kampagnen ”En Hjælpende Hånd”, der er et samarbejde mellem Ungdommens Røde Kors og håndværkervirksomheder landet rundt bliver igen i år afholdt i september. Her kan håndværkere støtte aktiviteter med børn og unge, som for eksempel er sygdomsramte, fattige eller ensomme i deres hverdag.

Sidste år blev der indsamlet 540.400 kroner til fordel for børn og unge. Støtten kom fra håndværkervirksomheder i 54 byer, og mere end 20 faggrupper deltog.

5 hurtige om kampagnen:

  • Kampagnen løber i uge 39, men man kan allerede nu melde sig til og gøre en forskel.
  • For et sponsorat på 2500 kr. kan man give et barn eller en ung fra sit lokalområde et helt år i en af Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter eller en uge på ferielejr.
  • Sponsorater går til aktiviteter og dermed børn og unge lokalt, der hvor pengene er doneret.
  • Kampagnen er kun for håndværkere og håndværksvirksomheder.
  • Mere info og tilmelding på: www.giv1hånd.dk.

Branchen støtter op om projektet
Entreprenørfirmaet CG Jensen har deltaget i kampagnen i flere år, og projektleder Jesper Juel Pedersen mener, at ungdommen kan have gavn af byggebranchen på flere parametre.

Læs også: 5 tips til at tiltrække unge, kvalificerede medarbejdere

”Der er behov for at få mange flere unge mennesker ind i byggebranchen, og hvis det betyder, at vi oven i købet kan hjælpe et ungt menneske på rette spor, kan vi godt være stolte. Nogle unge mennesker mangler retning og værdier i deres hverdag – det kan byggebranchen give dem,” siger han.

Til udsatte børn og unge
Nogle af de børn og unge der deltager i aktiviteterne søger læreplads senere i livet, lyder det fra Ungdommens Røde Kors.

En virksomhed kan støtte et barns aktivitet, som f.eks. lektiecafé eller klub i et helt år eller ferielejr i en uge, for et sponsorat på 2.500 kroner.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere