27.11.2018  |  VVS  |  Varmeanlæg

Danmarks mest anerkendte producent af varmtvandsbeholdere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennem mere end 70 år har vi leveret små og store elvandvarmere, bufferbeholdere og central-, fjernvarme- og combibeholdere til boliger, restauranter, idrætshaller, industrivirksomheder og meget, meget mere.

Varmtvandsbeholdere i høj kvalitet

METRO THERM står for gennemført kvalitet ned i allermindste detalje. Vores produkter er kendt for at holde i årevis, nogle gange i årtier, uden problemer. Varmtvandsbeholderne er lette at servicere og er udviklet, så de passer perfekt ind i danske bryggerser og teknikrum.


Minimum 10 års leveringsgaranti på reservedele til din varmtvandsbeholder

Når du installerer en METRO THERM-varmtvandsbeholder hos din kunde, kan du stole på, at du altid kan få reservedele – med garanti. Faktisk giver vi dig minimum 10 års leveringsgaranti på reservedele på alle vores varmtvandsbeholdere.


Mere information

Klik HER for at læse mere om vores varmtvandsbeholdere og se videoer om, hvordan du udskifter varmelegemet i en varmtvandsbeholder, samt hvor nemt og hurtigt du genindkobler overkogssikringen.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere