30.10.2019  |  VVS  |  Sanitet

Case: Danmarks største privathospital sikrer suverænt hygiejneniveau og patientoplevelse med innovativt showertoilet

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Danmarks største privathospital, Aleris-Hamlet, har man i den nyåbnede afdeling Aleris-Hamlet Fertility i Søborg valgt at give patienterne trygge rammer med kvalitetsarmaturer og toiletter fra GROHE.

Aleris-Hamlet Fertility er specialister i fertilitetsbehandling og går højt op i, at hygiejneforholdene er suveræne. Vi mødte laboratoriechef, Helle Bendtsen, til en snak om, hvordan hospitalet målrettet fokuserer på at skabe et komfortabelt og professionelt miljø for patienterne med hjælp fra blandt andet GROHE.

GROHEs showertoilet, Sensia Arena, der kombinerer tysk design og japansk renlighed, vil give kunderne i Aleris-Hamlet Fertility ultimativ renhed og komfort. ”Når kvinderne kommer ind og fertilitetsundersøges, er det trygt at kunne anvende et højteknologisk toilet og dermed føle, at man bliver taget hånd om, gennem hele processen”, siger laboratoriechefen på Aleris-Hamlet Fertility. Klinikken benytter den nyeste teknologi gennem hele forløbet, og netop derfor har hospitalet integreret Sensia Arena toilettet fra GROHE som en del af serviceoplevelsen. Foruden toilettets anvendelse af den nyeste teknologi til at skabe den højeste hygiejnestandard, passer Sensia Arena også godt til det ny-nordiske og minimalistiske designmiljø, som Aleris-Hamlet Fertility ønsker at skabe.

Laboratoriechefen kender ikke til andre hospitaler der har et GROHE Sensia Arena, men da vi spurgte hende, om hun ville anbefale det til andre hospitaler eller andre inden for sundhedssektoren, var hun ikke i tvivl: ”Helt sikkert, det er meget hygiejnisk”. Laboratoriechefen ser en klar værdi i at tilbyde patienterne i fertilitetsbehandlingen sublime hygiejneforhold. Hun fortalte os også lidt om, hvordan  medarbejderne har taget imod toilettet: ”Personalet vil gerne have Sensia Arena derhjemme. De kommer fra forskellige steder i bygningen for lige at prøve det. Jeg tror også, at patienterne bliver opmærksomme på det gode ved at have et Sensia Arena showertoilet. Det giver kunderne en god kundeoplevelse. Det er nytænkt”.

Trods særlige krav til hygiejne og komfort på et hospital, kan Sensia Arena også give værdi i det personlige hjem. Vi spurgte laboratoriechefen om hun selv kunne forestille sig, at have et Sensia Arena toilet derhjemme. ”Ja det kunne jeg bestemt forestille mig, har sagt det til min mand”. Udover hendes mand har Helle Bendtsen tre sønner på henholdvsvist 19, 22 og 26 år, som hun også er overbevist om ville tage godt imod et sådant toilet, ”Jeg tror de ville elske det”. De bor dog ikke længere hjemme. Ved at benytte den reneste og mest naturlige resurse, vand, giver et GROHE Sensia Arena skylletoilet, en enormt hygiejnisk og komfortabel oplevelse. Derfor er skylletoilettet et godt valg til både sundhedssektoren og det private hjem.

Vi spurgte også ind til hospitalets berøringsfrie armaturer fra GROHE, som laboratoriechefen også synes passer godt til klinikken. I klinikken er man både glade for deres design samt, at de bidrager til et hygiejnisk miljø, ”De er også perfekte, de har et rigtig fint design. Vi går jo rigtigt højt op i hånd-hygiejnen og her ville de jo slet ikke komme til at røre ved armaturet”. Klik på de følgende links for at læse mere om, hvordan Aleris-Hamlet sikrer trygge og tophygiejniske forhold for kvinderne i fertilitetsbehandling med GROHE Sensia Arena og med de berøringsfrie armaturer.

Besøg Aleris-Hamlet Fertility's hjemmeside på https://aleris-hamlet-fertility.dk/da/

Ønsker du at vide mere om produkterne på Aleris-Hamlet Fertility, så kontakt GROHEs projektchef:

Henning Lien
henning.lien@grohe.com

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere