30.01.2018  |  VVS  |  Branchen

Danmarks største Würth butik åbner i Odense C

Den 1. februar slår Würth dørene op for sin hidtil største butik herhjemme. Det sker i Odense C, hvor installatørerne fremover kan orientere sig om produkternes kvalitet, inden de køber.

Den 1. februar slår Würth Danmark dørene op for kædens største butik for erhvervskunder fra auto-, el-, VVS-, metal- og træ/byg branchen samt det offentlige.

Det er den eksisterende butik i Odense C, der flytter i nye lokaler, hvilket gør butikken til den største af Würths herhjemme.

Butikken i Odense C adskiller sig fra Würths øvrige butikker ved at være større, og den indeholder derfor også et bredere udsnit af Würths produktprogram, som kombineres med faglig sparring.

Det kan blandt andet opleves i et demohus, hvor kunderne kan orientere sig om produkternes kvalitet og opleve, hvordan de i kombination skaber den gode kvalitet på håndværket.

Derudover har Würth designet en terrænbane, hvor kunderne kan afprøve arbejdssko på forskelligt terræn, og i Würth Testcenter kan kunderne blandt andet arbejde med værktøj og prøve Würths ASSY-skruer.

Læs også: Optimera åbner flagskibsbutik i Albertslund

Odenseansk butik skal være frontløber
Würth Danmark har i alt 26 butikker, og ifølge regionschef Jon Ovi bliver butikken i Odense C virksomhedens frontløber i forhold til produktvisning under overskriften ”God kvalitet skal opleves”, så håndværkeren har optimal mulighed for at se produkterne, inden han foretager et køb.

Butikken i Odense C kommer også til at tilbyde kurser, hvor et lokale er omdannet til videnscenter.

I Odense glæder Kenneth Møller Jacobsen sig til at slå dørene op til den nye butik, hvor han skal være butiksleder:

”Det bliver noget helt andet, end vores kunder har været vant til i den gamle butik. Udover at butikken bliver den største i landet, så giver demohuset, terrænbanen og Würth Testcenter butikken et løft, og jeg håber, at kunderne vil tage godt imod det”, siger han.

Butikken i Odense åbner torsdag den 1. februar kl.6.30, og kl.8.00 kommer virksomhedens adm. direktør, Donny Moerkerk, forbi og indvier butikken.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere