26.02.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Dansani indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomhedens kvalitetsprodukter vil fremover blive vist med logo i KlarPris, så de bliver nemme at spotte!

Dansani er det nyeste skud på stammen i KlarPris' partnerprogram, hvilket betyder at KlarPris-kunder fremover får endnu nemmere ved at finde vaske, møbelsæt, spejle og glasafskærmninger af høj kvalitet og dansk design på platformen!

"KlarPris er et naturligt skridt i den retning vi ser markedet bevæger sig i, nemlig at tid er penge. Derfor er det væsentligt at prisen er god, men ligeledes at logistik løsningerne er optimale. KlarPris kan hjælpe både Dansani og installatørerne med at få disse parametre til at lykkes optimalt" - Søren Flintrup, salgsdirektør i Dansani.

 

Om Dansani

Dansani er en dansk producent, med en mission om at gøre det nemt og inspirerende at indrette badeværelser med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk, og med dybe rødder i dansk designtradition. Virksomheden har datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England, eksporterer til mere end 20 europæiske lande, og beskæftiger mere end 200 medarbejdere i ind- og udland. Læs mere om Dansani her.

 

Om KlarPris' Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere