06.03.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Dansani køber op i Tyskland

Dansani har overtaget den sydtyske producent af badrumsmøbler, E.Zoll. Opkøbet sker som led i strategien om at styrke positionen på det tyske marked.

Den sønderjyske badeværelseskoncern Dansani har overtaget den konkursramte, sydtyske virksomhed E.Zoll, der producerer og markedsfører badrumsmøbler i Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig. Overtagelsen sker som en led i Dansanis strategi om at udbygge og styrke positionen i Tyskland.

Læs også: Dansani oplever fremgang – men ikke i Danmark

E.Zoll er en kendt producent af badrumsmøbler til byggemarkederne i Tyskland, og Dansani forventer at videreføre produktsortimentet og flytte montagen til Haderslev. Salg og konstruktion vil fortsat varetages fra adressen i Sigmaringen mellem Stuttgart og München.

Bredere sortiment
- E.Zoll har en loyal kundeskare, og produkterne komplementerer Dansanis sortiment. Så ud over at overtagelsen af E.Zoll er med til at styrke vores position i Tyskland, giver det os også mulighed for at udbygge vores produktsortiment, så vi kan tilbyde vores kunder en bredere palette, siger Carsten Friis, der er administrerende direktør for Dansani i en pressemeddelelse.

”Det er kun få dage siden, vi underskrev aftalen, så foran os ligger nu et stort stykke arbejde med at komme ned i detaljerne og få overblik over både produktsortiment og medarbejdere. Lige nu koncentrerer vi os om at kontakte de eksisterende kunder og leverandører, så vi kan videreføre samarbejdet med dem”, forklarer Carsten Friis, der forventer, at Dansani i løbet af kort tid vil få detaljerne på plads.

Læs også: Nyt multifunktionelt badunivers fra Dansani

Nye arbejdspladser
Hvordan flytningen af montagen vil påvirke Dansanis behov for yderligere arbejdskraft, kan Carsten Friis endnu ikke vurdere:

- Vi forventer, at overtagelsen af E.Zoll vil skabe yderligere arbejdspladser i Haderslev, men da vi ikke er ret langt i processen, kan vi ikke vurdere omfanget endnu.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere