10.05.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Dansk brand indenfor LED har succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

LEDlife vinder frem med sit brede og konkurrence dygtige produkt program

Vi oplever med LEDlife stor succes, og vi er stolte af at være distributør i Norden.
Vi kan med vores mange års erfaring anbefale produktet, som et konkurrence dygtigt kvalitetsprodukt, der giver mulighed for at installatøren kan levere et bredt sortiment til en konkurrencedygtig pris.  

SE SORTIMENT HER

FACTS om LEDlife: 

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 9 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.

LEDlife udmærker sig ved at være eksperter i specialprodukter og hjælpe til på projektordrer.
De har ligeledes som de eneste fået testet og godkendt deres LED rør og projektører til brug på offshore/bunkerskibe, hvor de i dag foretrækkes fremfor de største mærker inden for LED.

LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V og DALI dæmpning, skinnespots, EX armatur og alt i retrofit.

Mere fra Engroslys.dk

Engroslys.dk

www.engroslys.dk/

Engroslys.dk er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at tilbyde et bredt udvalg af belysning. Eget brand som LEDlife og distributør af V-TACDag-til-dag levering på alle lagervarer, er en selvfølge.Med mere end 10 års erfaring med LED belysnings branchen, guider og hjælper vi med den rigtige løsningEngroslys.dk tilbyder et af landets største, bedste og mest konkurrencedygtige udvalg inden fo…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere