22.11.2022  |  EL  |  Branchen

Dansk El-Forbund har valgt ny ledelse

Hidtidig næstformand Benny Yssing er valgt som ny forbundsformand.

Dansk El-Forbunds 33. kongres sluttede med, at forsamlingen valgte en ny ledelse. Den nye forbundsformand er den hidtidige næstformand Benny Yssing.

Ved sin side får han to nyvalgte næstformænd: Hidtidig forbundssekretær Christian Rosenkvist Elgaard og hidtidig faglig sekretær i afdeling København Lars Kræmer.

Den 53-årige elektriker Benny Yssing, der også har en installatøruddannelse, har tidligere blandt andet været faglærer på Odense Tekniske Skole. Igennnem en årrække har han markeret sig stærkt i forbundsarbejdet måske især med sit engagement i uddannelsesområdet. Han har således været en af hovedarkitekterne bag en succesfuld modernisering af elektrikeruddannelsen. Den trådte i kraft i 2015 og har tiltrukket et støt stigende antal deltagere.

Læs også: Fiberbranchen har fået sin første kvindelige tillidsrepræsentant

Benny Yssing afløser Jørgen Juul Rasmussen, der trådte tilbage efter 16 år på posten. Også hidtidig næstformand Jens-Olav Pedersen trådte på kongressen tilbage fra posten efter 16 år.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere