21.01.2021  |  VVS  |  Varme og køling

Danskerne fastholder badevaner under corona-restriktioner

Omkring 80 procent af danskerne prioriterer stadig et varmt og afslappende brusebad i dagligdagen.

Trods hjemmearbejde, hjemmeundervisning og manglende muligheder for at mødes med venner i fritiden og kollegaer på jobbet har den nye dagligdag ikke haft den store indflydelse på badevanerne

Cirka 80 procent fastholder deres badevaner fra før corona-krisen. Det viser en ny analyse om danskernes brusevaner, som Ipsos har gennemført for GROHE.

Det er især de over 40 år, der holder fast i brusebadet. Her har næsten 90 procent ikke ændret badevaner, mens 14 procent af de unge mellem 18 og 30 år har reduceret antallet af brusebade under krisen.

Mænd nyder bad mere end kvinder

Analysen viser endvidere, at danskere generelt godt kan lide at tage brusebade. 7 ud af 10 nyder at hoppe under bruseren. Dog er der kønsforskelle, da flere mænd end kvinder lader til at nyde et brusebad.

Årsagen til kvinder i mindre grad nyder et brusebad, synes at skyldes, at de er mere fokuserede på de negative sider af et brusebad. Især det faktum, at det tager tid at gøre sig klar bagefter, og det at man bliver kold efter badet, er noget af det, som kvinderne forbinder med et brusebad.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere