09.07.2020  |  EL  |  Belysning

Dare to be square - Notor 36

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har tænkt ind i boksen. Notor 36 er et armatur med kvadratisk profil og skandinavisk stilsikkerhed. Det er kun 36x36 mm stort, falder ind i omgivelserne og giver dig mulighed for at skabe symmetri og mønstre.

Fagerhults nye Notor 36 er en modulær, kreativ værktøjskasse, som giver dig fuld frihed i dit lysdesign og gør det muligt at bygge lange lysende rækker og formationer, uden ophold i lyset. Du kan lave hvad som helst med T- og X- og L-koblinger og et loft til væg-modul.

Notor 36 kan anvendes på mange forskellige måder i rummet uden at give et rodet indtryk. Arbejd kreativt med nedpendlede, loftsmonterede eller indbyggede varianter i sort, hvid eller sølv. Notor 36 er lille og stringent uden at gå på kompromis med funktionalitet og lysbehandling. To forskellige afskærmninger gør det muligt at skabe forskellige udtryk. Opal har en afbalanceret afblænding og en diskret, jævnt lysende overflade. Beta Opti Nano har en høj effektivitet og skaber optimal lyskomfort uden at lave skygger.

Tjek de nye Notor 36 armaturer ud LIGE HER og slå dig løs.

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere