17.02.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

Dataopsamling i verdensklasse sikrer energibesparelser i boliger, bygninger og produktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Wexøe vil være en førende partner for danske el-installatører og industrivirksomheder med fokus på opsamling af adfærds-, produktions- og bygningsdata til gavn for arbejdsmiljø, energi- og driftsoptimering.

Wexøe indgår nyt eksklusivt partnerskab med norske Disruptive Technologies pr. 1. februar 2022. Disruptive Technologies udvikler og producerer verdens mindste trådløse sensorer og IOT-infrastruktur løsninger.

I tråd med at Wexøe A/S arbejder målrettet med at tilbyde markedet løsninger, der kan bidrage til den grønne omstilling og en øget grad af digitalisering samt datadrevet beslutningsværktøjer, kan vi nu samlet tilbyde en bred palette inden for dataopsamling og adfærdsdetektering.

Distruptive Technologies små sensorer kan placeres overalt i rummet, bygningen eller produktionen og kan trådløst via WiFi router sende data til dig på temperatur, berøring, tilstedeværelse, vand udsivning, luftfugtighed, vibrationer o.m.m.

Disruptive Technologies blev dannet i 2013 af en gruppe norske forskere med mange års erfaring inden for adfærdsstyret dataopsamling.  De er siden vokset til at omfatte brancheledere inden for salg, produktion og cloud computing – og er fortsat et kraftcenter indenfor innovation og visionær nytænkning.

Distruptive Technologies mission er at fastholde fokus på at videreudvikle fremtidens sensorløsninger, der leverer nyttig datadreven indsigt til kunderne, hvilket muliggør mere bæredygtig, sikker og effektiv drift.

  • Teknologi i verdensklasse baseret på et stigende behov for plug & play IoT løsninger i installation 4.0.

Fra mikrochipsene, der driver sensorerne til kommunikationsprotokollen og Cloud-tjenesten, der sikkert administrerer sensordata, har Distruptive Technologies fornyet hele systemet gennem patenteret teknologi for at levere en hidtil uset batterilevetid.

Sensorerne er udviklet i Norge og produceres på eget produktionsapparat i Tyskland.

Læs hele pressemeddelelsen her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere