David Super-Light A/S

www.davidsuperlight.dk

Branche/Sektor:

Belysning, El-materiel, Lysstyring

Om

Kvalitet er den røde tråd i David's produktprogram...Vore udendørslamper er produceret i solide materialer, uanset hvilken udførelse du vælger.

Fleksibilitet er vores andet slagord...Alle modeller bliver produceret på fabrikken i Gl. Rye, og vi er således fleksible. Har du en forespørgsel på en speciel udførelse, vil vi meget gerne kigge på…

Læs mere  

Om

Kvalitet er den røde tråd i David's produktprogram...Vore udendørslamper er produceret i solide materialer, uanset hvilken udførelse du vælger.

Fleksibilitet er vores andet slagord...Alle modeller bliver produceret på fabrikken i Gl. Rye, og vi er således fleksible. Har du en forespørgsel på en speciel udførelse, vil vi meget gerne kigge på mulighederne. Vores smedeværksted er specialister når det gælder specieludførelser, tilretninger og andre lignende opgaver.

Innovation er bestemt ikke et fremmedord for os...Men derimod vores hverdag. Vi beskæftiger os løbende med udvikling og tilpasning af nye ideer til markedets krav. Vi er leveringsdygtige i adskillige typer lyskilder, og kan således tilpasse vores produkter til mange forskelligartede projekter. Der foregår hos David Super-Light A/S en intens indsats for at tilgodese de mange ønsker vi dagligt præsenteres for.

Filosofien bag David's produkter er nytænkning...Vi bestræber os i høj grad på at være markedsførende hvad angår design og fleksibilitet. Vores designere har gennem årene skabt en serie af produkter, som alle vil kunne genkende som en ægte David-lampe.

Søg ikke videre...Vi er overbeviste om at du blandt alle vore mange produkter vil kunne finde en model, som netop passer til jeres ønsker. Vi ser frem til at høre fra jer og skulle du/i have spørgsmål er i velkommen til at kontakte os.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere