06.10.2020  |  EL  |  El-materiel

DC/AC-konverter til DIN-skinnen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den nye DC/AC-konverter fra produktserien QUINT Power fra Phoenix Contact fås nu for første gang en kompakt løsning til generering af vekselstrøm i DC-applikationer.

Med den nye DC/AC-konverter fra produktserien QUINT Power fra Phoenix Contact fås nu for første gang en kompakt løsning til generering af vekselstrøm i DC-applikationer. DC/AC-konverteren til DIN-skinner konverterer jævnstrøm til vekselstrøm og giver en ren sinuskurve på udgangen. Manuelt tilvalg af AC udgangsspænding via en signalklemme muliggør anvendelse verden over. 

Til tilslutning af f.eks. industrielle pc’er kan man anvende et integreret USB interface. Derudover kan konverteren kobles parallelt. Med en parallel kobling af to konvertere er det muligt at øge systemets driftssikkerhed i tilfælde af forsyningssvigt eller fordoble effekten på udgangssiden. Tre konvertere kan forbindes parallelt for at etablere et 3-faset netværk. De tre konvertere kommunikerer med hinanden i realtid, og dermed synkroniseres 120° faseskift. Det betyder, at AC-drev også kan betjenes. Takket være de omfattende muligheder for signalering og det brede temperaturområde fra -25°C til +60°C understøtter konverteren fleksibel anvendelse.


Læs mere om QUINT Inverter


 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere