23.02.2022  |  VVS  |  Sanitet

Dedikerede produkter og serviceydelser til installationsmarkedet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som led i en differentieret kommerciel strategi vil GROHE i de kommende måneder lancere nye dedikerede produkter og serviceydelser på installations­markedet. Sideløbende igangsætter GROHE en række uddannelsesaktiviteter, der bl.a. kan hjælpe med at tiltrække unge til branchen.

Sidste år præsenterede GROHE en ny kommerciel stra­tegi med større fokus og opmærksomhed på målgruppernes individuelle behov og krav, som har ændret sig drastisk i de seneste år. Med den nye strategi strømliner GROHE kontakten til målgrupperne med individuelle produkter, serviceydelser og support til kunderne på både det private og professionelle marked.

”Udviklingen af den nye markedsstrategi er gennemført i tæt samarbejde med vores markeder og forretningspartnere for at drage fordel af vores omfattende ekspertise og position i branchen”, fortæller Poul Christian Pedersen, leder af GROHE Danmark og tilføjer: ”Distribution i de tre kendte niveauer vil fortsat være en central drivkraft for succes i sanitetsbranchen, men vi oplever et behov for en mere flerstrenget strategi med øget fokus på andre dele af værdikæden, der kan sætte yderligere fart i både vores og vores kunders forretning. At vi har udviklet strategien sammen med vores forretningsartnere har skabt stærke bånd og et lang­sigtet perspektiv, som vi er meget stolte af, og som vil skabe fordele for alle involverede parter.”

Her i første halvdel af 2022 er strategien ved at blive implementeret på det danske marked, og i de kommende måneder vil GROHE præentere en række nye produkter, serviceydelser og uddannelsestilbud dedikeret til det professionelle marked. Lanceringen vil blive gennemført både direkte over for kunderne og via større kampagner, der bl.a. sætter fokus på strategisk samarbejde, kommerciel support, uddannelse og omfattende servicepakker. Samtidig indleder GROHE bl.a. i samarbejde med udvalgte tekniske skoler en målrettet uddannelsesindsats, der kan bidrage til at tiltrække unge til en håndværksmæssig teknisk uddannelse i installationsbranchen.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere