23.10.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Deltag i BIM Insight Sessions

Indhold fra partner Hvad er dette?

Europas største BIM-bibliotek MEPcontent lancerer en ny webinar serie for producenter og MEP ingeniøre. Europas bedste BIM-eksperter deltager i disse webinars for at informere dig om de seneste BIM-tendenser og -udviklinger.

Europas største BIM-bibliotek MEPcontent lancerer en ny webinar serie for producenter og MEP ingeniøre. Europas bedste BIM-eksperter deltager i disse webinars for at informere dig om de seneste BIM-tendenser og -udviklinger, fordelene ved MEPcontent, hvad (fremtidige) kunder ønsker fra producenter i deres installationsprojekter, og hvad producenter gør for at blive markedsleder.

Tilmeld dig nu til de følgende BIM Insight Sessions (på Engelsk):

Webinar functionalities – How does the MEPcontent platform work?
November 2nd 2017, 14:00 – 14:30 PM CET

Webinar trends – BIM in 2020 to 2030
November 30th 2017, 14:00 – 14:30 PM CET

Switch Range webinar – in cooperation with a well-known manufacturer
December 21st 2017, 14:00 – 14:30 PM CET

Er der et webinar, du ikke kan følge? På www.mepcontent.eu/videos finder du optagelserne tilbage.

Tags: MEPcontent

Mere fra MEPcontent

MEPcontent

https://www.mepcontent.com

MEPcontent.com er BIM-biblioteket for hver MEP-ingeniør. Her finder du up-to-date grafisk og parametrisk produktinformation, der er klar til brug i enhver BIM-proces.I tæt samarbejde med alle kendte producenter tilbyder MEPcontent.com filer af de mest brugte produkter til Revit og CAD. Disse filer er åbne og gratis: hver ingeniør kan bruge dem. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere