22.11.2017  |  EL  |  Sikring

Den banebrydende TURBO HD 4.0 DVR er nu Verdens første analoge 4K-optager med H.265+

Indhold fra partner Hvad er dette?

HOOFDDORP, Holland – 11. september 2017 – Det er med glæde, at Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, kan annoncere, at de banebrydende TURBO HD 4.0-produkter nu er tilgængelige, inklusive den nye DVR (72/73HTHI-K-serien).

Produktsortimentet er udstyret med 4K-HD og er verdens første analoge løsning, der får gavn af Hikvisions unikke H.265+-kompressionsteknologi.

Med henblik på at understøtte kameraerne er løsningen også udstyret med en DVR med forskellige funktioner, herunder: 4K-udgang, 4 i 1-teknologi plus IP-kameraunderstøttelse. Optageren har bred dækning – den kan endda bryste sig af at have den til dato højeste analoge optagelsesopløsning.

DVR'en har indbygget POC (Power over Coaxial), der gør installationen meget enklere, hvilket er godt nyt for både installatører og slutbrugere. POC betyder ganske enkelt, at strømmen løber gennem coax-kablet, hvilket fjerner behovet for separate kabler, stikkontakter og stik.

Peter Guan, Hikvisions EU-salgsdirektør, udtaler: "Turbo HD 4.0 DVR'en bruger H.265+, hvilket i høj grad forbedrer kodningseffektiviteten og reducerer kravene til båndbredde med op til 75 % sammenlignet med H.264, da kun halvt så meget lagringsplads bruges til den samme mængde videooptagelser. Det er en fantastisk nyhed for det analoge overvågningsmarked, da en analog løsning nu for første gang kan anvende H.265+-teknologi."

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere