12.11.2020  |  EL  |  Intelligente installationer

Indspark: Den digitale WAGO oplevelse

Registrer dig på WAGO Hub og deltag på vores SPS Live event i dagene 17. - 19. november.

I denne tid handler det om at holde afstand, hvorfor den store internationale automationsmesse SPS 2020 i Nürnberg er aflyst. 

For os er det dog rigtig vigtigt at holde kontakten vedlige med jer. Derfor har vi i WAGO besluttet at præsentere vores produkter og løsninger for jer på en helt ny måde: på WAGO LIVE SPS 2020 fra 17. november til 19. november. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Besøg os på vores egen digitale og interaktiv eventplatform kaldet WAGO Hub. Dette er det digitale samlingspunkt for spændende live præsentationer om brancherelevante og inspirerende emner, med mulighed for live dialog.
Oplev højdepunkter fra automation, Interface-elektronik og forbindelsesteknologi.

Vores filosofi er "Open and Easy", det gælder også vores digitale fremtid. Så lad dig inspirere af vores åbne automationsløsninger og tag chancen for at få personlige råd fra vores eksperter under live events.

Du kan deltage på enkelte events, som har lige netop din interesse - se det nyeste og deltage i breakout events, hvor du bl.a. kan chatte med eksperterne.

SPS Live vil foregå på tysk, men med engelsk oversættelse sideløbende.

Vi håber at "se" dig på SPS live!

Registrer dig på: www.wago-hub.com/en
 

Mere fra Gitte

Gitte Jensen

Office manager

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere