25.06.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Den gode arbejdsplads er et fælles ansvar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Lindab dyrker man en kultur forankret i et stærkt værdisæt med særligt fokus på kundens behov og medarbejdernes trivsel, og resultatet er tilfredse medarbejdere med høj anciennitet.

Mange virksomheder i dag forventer, at deres medarbejdere kan levere resultater ved at være robuste, selvstændige og fleksible. Hos Lindab tror man imidlertid, at de bedste resultater skabes, når virksomheden er robust, og medarbejderne løfter i flok. Derfor prioriteres fællesskabet som grundlaget for den enkeltes udvikling og trivsel.

For Johan Knudsen var kulturen i virksomheden en medvirkende årsag til, at han besluttede at tage springet fra en konkurrent til Lindab.

”Jeg havde hørt meget godt om Lindab gennem årene, inden jeg søgte jobbet her. Det afgørende for mig var imidlertid, da jeg så medarbejdernes høje anciennitet. Det er et punkt, som du ikke kan forfalske eller købe dig til. Har du en virksomhed med høj anciennitet blandt medarbejderne, så viser det, at du prioriterer medarbejdernes trivsel og udvikling,” siger Johan Knudsen. 

Det handler om mennesket i midten

Johan Knudsen er autodidakt og har været i ventilationsbranchen i 20 år, inden han i begyndelsen af 2017 kom til Lindab og stillingen som afdelingsleder i Viby. Fra sin tid i byggebranchen står det klart for ham, at den personlige kontakt med kunderne er afgørende for succes i branchen.  

”Du kan have verdens bedste produkter, men det har ingen betydning, hvis medarbejderne, som sælger produkterne er ramt af stress eller ikke trives. Produkter kan jo ikke yde god service, rådgive eller skabe mersalg. Det kan kun tilfredse medarbejdere,” siger Johan Knudsen og fortsætter:

”Byggebranchen er meget personlig, og den menneskelige kontakt vægtes meget højt. Derfor er det helt afgørende med glade og tilfredse medarbejdere, der kan give kunderne god behandling i salget, leveringen, bogholderiet og ved service. Det hele spiller ind,” siger Johan Knudsen.   

Kulturen er vi fælles om

Hos Lindab arbejder man målrettet med at skabe rammer, hvor de enkelte medarbejdere trives med både faglige udfordringer og et stærkt fællesskab. Den målrettede indsats resulterede i 2017 med en plads blandt landets bedste arbejdsplader til den årlige kåring i Great Place to Work.

”En virksomhed er aldrig bedre end medarbejderne. Derfor er vi enormt glade for, at vi har rigtig mange jubilæer her i Lindab. Det viser nemlig, at det er lykkes at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives både fagligt og personligt,” siger administrerende direktør i Lindab A/S Mette Brøndum og fortsætter: 

”Kulturen på enhver arbejdsplads er et fælles ansvar, så når vi i Lindab har mange jubilæer er det en kæmpestor ros til alle medarbejderne, der hver eneste dag bidrager til at gøre Lindab til en fantastisk arbejdsplads”.  

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere