22.08.2017  |  EL  |  El-materiel

Den intelligente bolig er indenfor rækkevidde

Indhold fra partner Hvad er dette?

IHC® står for Intelligent House Control, og kan gøre din hverdag mere komfortabel. Med LK IHC® kan du opgradere din bolig, og gøre det præcis så smart som du synes, det skal være.

Ideen er, at IHC styrer både lys, varme, ventilation og alarmer. Du har altså mulighed for at tjekke om kaffemaskine og strygejern er slukket, skabe forskellige lysscenarier, trække gardinerne for, rulle markisen ud eller skrue op for varmen, allerede inden du er kommet hjem.

Vil du have hele pakken? Eller kun enkelte elementer?

Begge dele er muligt. Med IHC får du netop den løsning, som passer til din bolig.

Med hele pakken forstås, at du installerer en LK IHC Controller, hvorigennem du kan programmere, styre og følge med i de fleste funktioner i hjemmet. Du kan eksempelvis slukke alle apparater i boligen ved et enkelt tryk på en knap på din iPad eller smartphone. Du sparer både strøm, og får ro i sindet, da du med sikkerhed ved, at du ikke glemte at slukke kaffemaskinen. IHC giver dig altså fuld kontrol over din bolig, uanset hvor på kloden du befinder dig.

Du kan også nøjes med at vælge enkelte IHC-løsninger, såsom trådløse kontakter. Her kan du installere LK IHC Wireless, som består af en række sendere og modtagere. Så kan du eksempelvis tænde og slukke loftslyset i soveværelset på en trådløs kontakt ved sengebordet. Det er nemt at gøre din bolig smart, og nu i de nye LK FUGA-designs: SOFT, PURE, CHOICE og SLIM.

Vil du vide mere om LK IHC? Klik her

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere