Event

Den nye IB

Elkursus.dk

www.elkursus.dk

  • info@elkursus.dk
  • 26 29 29 32
  • Kærstykkevej 26
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.02.2018
Start tidspunkt:
Sted: Rugmarken 35C, 3520 Farum
Tilmeld  

Hvor meget kommer den nye IB til at ændre? Hvad betyder det at arbejde efter en standard? Hvor mange af de nye regler kender vi fra tidligere? Hvor mange af ændringerne betyder noget for min hverdag?

INSTALLATIONSBEK.
Hvor meget kommer den nye IB til at ændre? Hvad betyder det at arbejde efter en standard? Hvor mange af de nye regler kender vi fra tidligere? Hvor mange af ændringerne betyder noget for min hverdag? Afløseren til vores nuværende stærkstrømsbekendtgørelse trådte i kraft pr. 1. juli 2017 og vi skal naturligvis nok hjælpe dig igennem – uden at male fanden på væggen og uden at gøre tingene mere besværlige end de behøver at være. Vi bruger en dag på at give dig det store overblik, så du kan se hvordan ændringerne kommer til at influere på din hverdag.

Hvis du er praktiker og vil have et hurtigt overblik over hvilke ændringer såvel installationsbekendtgørelsen som HD60364-serien medfører, så har vi sammensætter vi en halv dag netop til dig.

Vi kommer selvfølgelig gerne ud i firmaet, hvor vi kan sætte dagen sammen så den passer på jer og jeres behov.

Ellers er du velkommen på vores Åbne kurser – Den nye IB er heldags kursus – og IB for praktikeren er halvdags kursus i forbindelse med L-AUS kurset.

KLIK HER FOR TILMELDING

Vedhæftede filer

Tags: Elkursus.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere