04.08.2020  |  EL  |  El-materiel

Den nye Naturlegepark i Juelsminde, er et stort og ambitiøst projekt – også på belysningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Parken har fået et varmt og behageligt lys om aftenen, som markerer de forskellige punkter i Legeparken. Tårnene står op af skrænten og om aftenen kan disse ses, når man kører mod Juelsminde. Færgen Julle, legetårne, madpakkehus osv. er også belyst i en varm og hyggelig belysning.

Klik på produktnavnet for at se flere specifikationer om armaturet

                         

Område

Produkt

Multibane

Eifel 90W LED

P Plads

Twilight Canberra

Stier

Alva pullert med sensor

Oplys Færgen "Julle"

BEGA 84618K3

Oplys Tårne

BEGA 84618K3

Oplys Træer

BEGA 84392 RGBW

 

Lys i tårne og udkigspost

LEDstrip 230V Lowlum

Madpakkehus

LEDstrip 230V Lowlum

 

Juelsminde Naturlegepark er 1. projekt ud af flere belysningsprojekter i Juelsminde. Om kort tid går gravemaskinerne i jorden, ved den lokale Svanedam. Denne får tilsvarende belysning og styring, således af Juelsminde på sigt vil blive bundet sammen af lys, fra Havnen til Naturlegeparken.

- Lyset har til alle tider tiltrukket mennesker, og hvor lyset er, går folk hen. Ser man Juelsminde oven fra på et landkort, opdager man hurtigt, at der er en stor mulighed for at binde byens vartegn og de naturskønne områder sammen til gavn for borgerne, siger Martin Frederiksen, Belysningskonsulent hos Solar Light.

På toppen af skrænten, er der Uplight i de store egetræer, som danner rammen om hele legeparken om aftenen. Træerne er lavet med BEGA Uplight med RGBW, så der er mulighed for at skifte farven i træerne ved arrangementer. Det være sig røde og hvide, når der vises Landskamp på storskærm, lyserøde farver når Juelsminde knækker cancer, eller orange når den lokale Handelstandsforening indkalder børnene til Halloween fest.

Se mere her.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere