08.01.2020  |  VVS  |  Sanitet

'Den Skjulte Mester' - Klar til i morgen, i dag

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHEs nye Rapid SLX cisterne giver mindre besvær for installatøren og mere komfort til både forbrugeren og installatøren. Alt dette i mens den ubemærket sidder inde bag væggen og siger næsten intet. Derfor er Rapid SLX 'Den Skjulte Mester'.

Den nye indbygningscisterne, Rapid SLX fra GROHE, er solid og fleksibel at arbejde med. Kort fortalt giver den flere muligheder og komfort for begge parter, både installatøren og forbrugeren.
GROHE nr. og VVS nr. på Rapid SLX
GROHE nr.: 39600000
VVS nr.: 616972120

Den har følgende egenskaber:

Til forbrugerne:

Komfort
Næsten lydløst skyl. Fremstillet med GROHE Whisper-teknologi, den er derfor enormt støjreducerende (ned til 18 decibel), så forbrugeren kan gå på toilettet om natten uden, at vække resten af familien. Og kombinerer man den med en af GROHEs næsten lydløse skåle f.eks. Euro 39328000/613344000 så har man en ekstremt lydsvag løsning.

Klar til fremtiden - Klar til i morgen, i dag
Rapid SLX er fremstillet til at tage højde for fremtiden og de beslutninger samt ønsker forbrugeren kan få på sigt. Derfor er den nye Rapid SLX cisterne fremstillet med to tomrør der giver nem og direkte adgang til vand og el. Dermed er den ”showertoilet-klar”, hvis kunden en dag skulle ønske det.
I billederne i slideren kan du se showertoilettet GROHE Sensia Arena monteret med en Rapid SLX cisterne.

Design
Cisternen er kompatibel med alle GROHEs små trykplader, som mange kunder efterspørger, da det giver en flot og minimalistiske løsning. Dog kan de større også monteres ved køb af en ekstra inspektionsskakt (GROHE nr.: 66791000, VVS nr.: 616989996).

Til installatøren:

Praktisk flowregulering
Integreret udløbsregulator medfølger til justering af vandtrykket. Hvis vandmængden er indstillet til 3 eller 6 liter vil den skylle med 3 og 6 liter, men afhængig af indstillingen af udløbsregulatoren vil den styre hvor hurtigt vandet løber igennem og kan derfor sikre, at der ikke løber vand ud på gulvet.

Fleksibilitet
Kappe medfølger til montering bag toiletskålen, så der nemt kan skiftes toiletskål eller monteres showertoilet uden at man skal lave hul i væggen.


Vil du se mere til Den Skjulte Mester fra GROHE? Så klik her

Du kan også se mere i den vedlagte brochure som ligger lige her under ↓

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere