18.07.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Derfor er ECO 190 XL det ideelle ventilationanslæg til lejligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

ECO 190 XL fra Genvex er både energieffektivt og yderst kompakt. Med en indbygningshøjde på kun 24 cm er det derfor et velegnet ventilationsanlæg til lejligheder og andre boliger, der ikke har tagrum.

ECO 190 XL har en indbygningshøjde på kun 24 cm og er samtidigt yderst servicevenligt. Det kan monteres med en bundplade (bestilles separat), som gør det særligt velegnet til nedsænkede lofter.

Ventilationsanlægget er udstyret med 100 % bypass. Om sommeren vil du dermed kunne køle din bolig passivt (uden brug af strøm) ved at åbne op for den køligere udeluft og lukke den direkte ind i din bolig. ECO 190 XL kan anvendes både til højre- eller venstretilsluttet system og leveres som standard med coarse (G4)-filtre på friskluftindtag og afkastluft (ePM2.5(M5)/ePM1(F7)-filter leveres som tilbehør).

ECO 190 XL overholder alle krav i BR18 lavenergiklassen.

Læs mere om ECO 190 XL HER.

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere