28.06.2016  |  VVS  |  Sanitet

Anerkendt designer tegner toiletsæde for Pressalit

Den danske designer Knud Holscher har tegnet et nyt toiletsæde for Pressalit. Sædet går under navnet Spira Art.

Toiletsædefabrikanten Pressalit har allieret sig med den danske designer og arkitekt Knud Holscher til udviklingen af det nye toiletsæde Spira Art. Sædet kombinerer stringente linjer med innovative funktioner såsom soft close og quick release.

Pressalit har siden 1966 arbejdet sammen med udvalgte designere, og ifølge Kim Boyter, administrerende direktør for virksomheden, er det ikke kun det æstetiske og designmæssige, der er lægges vægt på.

Læs også: Ifö lancerer miniserien Caprice

”I vores verden er et toiletsæde ikke kun et stykke design, men også en naturlig del af et komfortabelt møbel, som både skal være behageligt at sidde på, betjene og rengøre”, lyder det.

Pressalit har således vurderet, at Knud Holscher kunne løse denne opgave, hvorfor han har fået en plads blandt de udvalgte designere.

Linjer og innovation                                             
Ifølge designeren selv har han designet et produkt, som kombinerer runde, harmoniske og stringente linjer med de innovative funktioner soft close og quick release.

”Sædet er indbydende og formgivet, så det kan åbnes med det yderste af en fingerspids, og selv med lukket låg er det behageligt at sidde på. Overskydende vand løber nemlig af den let opadbuende form”, fortæller Knud Holscher.

Læs også: Damixa-vandhane får international designpris

Spira Art-toiletsædet passer til Ifö Spira-toiletter og leveres i sort og hvid. Knud Holscher har tidligere designet for Ifö, hvilket har affødt produkterne Aqua, Carat, Cera/Ceranova og Sign Art.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere