16.04.2020  |  EL  |  Branchen

DESITEK beskytter måle- og kontrolsystemer

Indhold fra partner Hvad er dette?

BLITZDUCTORconnect - Nem. Sikker. Robust.

Den universelle kombiafleder BLITZDUCTORconnect beskytter måle- og kontrolkredsløb samt bus- og telekommunikationssystemer mod skader forårsaget af lyn og overspændinger.

Med en høj lynstrøms-afledeevne (10/350 µs) på 3 kA (samlet) og lav restspænding er denne nye generation af afledere ideelt egnet til beskyttelse af tilsluttet udstyr.

Har du brug for pålidelig beskyttelse af automatisering og måle- og kontrolsystemer i et industrielt miljø?

Du er sikker på at finde den rigtige afleder til dine specifikke krav i det store udvalg af BLITZDUCTORconnect-enheder. Du kan beskytte egensikre signalkredsløb med de specielle Ex-godkendte afledere.

Installation er nemt, se her hvordan det monteres i 5 trin.

Tags: DESITEK A/S

Mere fra DESITEK A/S

DESITEK A/S

www.desitek.dk

DESITEK beskytter!DESITEK A/S er et handels- og ingeniørfirma med kompetencer indenfor drift og funktion af elektriske anlæg under unormale forhold.Kvalitetsprodukter fra førende producenter:LynbeskyttelseOverspændings- og transientbeskyttelseJordingsanlæg og potentialudligningSikkerhedsudstyr og -værktøj: spændingsvisere og kortslutningsudstyrSikkerhedsbeklædningSamle- og afslutningstek…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere