05.01.2017  |  EL  |  Energi

DESITEK beskytter vindmøller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Optimal beskyttelse af vindmøller med DFIG. Spar plads på DIN-skinnen og undgå uønsket aktivering af aflederen.

Den nye DEHNguard® DG SE H 1000 VA FM er designet specielt til at beskytte vindmøller mod overspændinger (f.eks for DFIG - Double Fed Induction Generators) Den kraftfulde nye aflederserie kan anvendes for spændinger op til 1000 V og afledestrømme op til 40 kA (8/20µs).  Den integrerede forbindelse af en varistor og et gasudladningsrør (gnistgab) forhindrer uønsket aktivering af aflederen i tilfælde af spændinger op til 2.200 Vpeak. Ikke desto mindre opnås en ekstremt lav restspænding. Den høje afledeformåen og fraværet af lækstrømme sikrer en lang levetid for beskyttelsen.

Beskyttelsesmodulerne kan let skiftes uden brug af værktøj, men samtidig sikrer modullåsesystemet, at de ikke løsner sig ved chock eller vibrationer hverken under transport eller ved de enorme kræfter ved en afledning. Aflederens funktion kan overvåges ved en visuel indikation og en fjernmeldekontakt.

DEHNguard® DG SE H 1000 VA FM er let og hurtig at installere og meget pladsbesparende (kun 1,5 standard DIN moduler pr. pol). Der spares således både på tid, installationsomkostninger og plads.

Tags: DESITEK A/S

Mere fra DESITEK A/S

DESITEK A/S

www.desitek.dk

DESITEK beskytter!DESITEK A/S er et handels- og ingeniørfirma med kompetencer indenfor drift og funktion af elektriske anlæg under unormale forhold.Kvalitetsprodukter fra førende producenter:LynbeskyttelseOverspændings- og transientbeskyttelseJordingsanlæg og potentialudligningSikkerhedsudstyr og -værktøj: spændingsvisere og kortslutningsudstyrSikkerhedsbeklædningSamle- og afslutningstek…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere