02.07.2020 | Navnenyt

Det er med stor glæde, at vi hos Kierulff kan præsentere 2 nye medarbejdere i teamet.

Pr. 1. maj tiltrådte Thomas Jensen som lager- og produktionsmedarbejder.

Thomas er 31 år og uddannet mekaniker. Han har tidligere været ansat hos Kierulff a/s fra 2008 til 2010. Vi er glade for at få Thomas tilbage på holdet. Thomas vil være tilknyttet såvel lageret som smedeværkstedet. Med sin erfaring fra tidligere vil Thomas også kunne hjælpe i vores malerafdeling.

 

Pr. 1. juni tiltrådte Martin Kroggaard Møllemand som projektmedarbejder.

Martin er 30 år og har en Kandidatuddannelse i økonomisk markedsføring fra CBS. Han har senest været ansat som konsulent hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, hvor han har arbejdet med bl.a. projektledelse, strategisk kommunikation, lobbyarbejde, messer og opsøgende pressearbejde. Martins opgave bliver at optimere vores eksterne salg og support til konsulenterne, samt føre vores markedsføring til næste niveau. Endelig får Martin det overordnede ansvar for at få opbygget en database med PIM-data.

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler: Metalbestos stålskorsteneSuprex ekspansionsbeholdereSuprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassereGabotherm rørpanelerFerroli & Sime kedlerTaconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere