07.04.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Det er NU, I kan søge om tilskud til forbedringer af jeres arbejdsmiljø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye tilskudspulje, hvor private virksomheder med op til 50 ansatte har mulighed for at søge tilskud til projekter, der forebygger fysisk og psykisk nedslidning samt arbejdsulykker, er nu åben.

Tilskudspuljen dækker mere konkret 80 procent af omkostningerne til rådgivning og undervisning ved en autoriseret arbejdsmiljørådgiver, leje af udstyr, der prøves af og til sundhedsfremme på arbejdspladsen. 
Puljen er på 105 mio. kr. årligt indtil 2023. 


Her får du idéer og de rette kompetencer

Hos Avidenz skaber vi sikkert arbejdsmiljø og trivsel i danske virksomheder. Vores klare mål er at være den bedste samarbejdspartner, når virksomheder vil udvikle deres arbejdsmiljø.

Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver søger vi hele tiden de bedste muligheder og løsninger for de virksomheder, vi samarbejder med.

Vi har samlet en række forslag til projekter, som vi tilbyder at hjælpe jer med at søge om tilskud til og gennemfører i samarbejde med jer.

Læs meget mere i vores inspirationskatalog her.
 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk for at få kataloget tilsendt.

Kontakt os, hvis du ønsker en snak om mulighederne for jer.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere