26.04.2019  |  EL  |  Belysning

Det nok tyndeste overflademonterede 60x60 LED-panel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når kvalitets LED paneler også er helt enkle at montere...

Men dette unikke LED panel ”all-in” fra green:ID får man ikke blot et LED panel i høj kvalitet med kelvin på henholdsvis 3.000 og 4.000 samt 5 års fuld garanti – man får også et panel der er designet til simpel og enkel montering.
Dermed er det ikke kun de økonomiske omkostninger på forbruget der bliver reduceret, men i høj grad også udgifterne der er forbundet med montering.  

Ecofoss forhandler det helt unikke green:ID "all-in" LED panel med integreret påbygningsramme som har et enkelt design med en tykkelse på kun 17 mm. Den interne driver, der er 1-10V dæmpbar, gør at dette 60x60 LED er så slim.

Panelet er designet så det giver mulighed for også at blive monteret nedhængt og traditionel forsænket montering, ligesom det er forberedt for montering i skjult-skinne loft.
 

Få mere inspiration om green:ID LED-paneler HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere