21.06.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Det perfekte samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejde er nøgleordet i vores projekter, hvor der for det meste indgår 3 partnere: En slutbruger, en installatør og Geovent.

Installatøren og slutkunden analyserer problemstillingen hos slutbrugeren – og vi finder den bedst mulige produkt-løsning med installatøren, som afslutter projektet. På den måde får slutkunden en optimal løsning på sin problemstilling.

Sådan gennemføres dagligt installationer med Geovent produkter internationalt. Store som små projekter går igennem vores tekniske salgspersonale, som hjælper til en optimal og problemfri løsning af kundens problemstilling.

Et mindre projekt er netop færdiggjort hos AVN Hydraulik, som ønskede en løsning til deres skærebord. Her skal slanger kortes af og slangernes varierende længder krævede en fleksibel løsning. Derfor valgte vi sammen med den anerkendte ventilationsinstallatør, E. Klink, en løsning med både en ASA-3 udsugningsarm og en COMPACT udsugningsarm. Udover den store fleksibilitet ASA-3 armen tilbyder i rækkevidde og dækningsområde, supplerer COMPACT armen med sin indvendige teleskopiske arm. Den gør, at COMPACT armen kan placeres præcist, hvor der er behov, og skubbes op og væk fra arbejdspladsen og giver frirum, når den ikke er i anvendelse.

For at sikre en effektiv udsugning via armene blev en ventilator MSFG 200-3 valgt. Med det indbyggede Scirocco-hjul er ventilatoren støjsvag, giver få vibrationer og leverer betydeligt tryk og flow pr. kW. Dermed opnås en energieffektiv og bæredygtig løsning.

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere