18.01.2022  |  EL  |  El-materiel

Det rigtige værktøj giver sikre crimptilslutninger i enhver applikation

Indhold fra partner Hvad er dette?

På baggrund af markedskrav og specifikationer for crimptilslutninger optimerer og udvider Phoenix Contact Crimpfox programmet.

På baggrund af markedskrav og specifikationer for crimptilslutninger optimerer og udvider Phoenix Contact Crimpfox programmet. Den nye Crimpfox Centrus…. NC har en smal grebsbredde og passer ergonomisk i din hånd og giver frit udsyn på crimpområdet. Automatisk tværsnitstilpasning for ledertværsnit fra 0,14mm2 til 6 mm2 samt TWIN terminalrør op til 2 x 4 mm2 giver crimpning af høj kvalitet.

Crimpfox-TC MP-6 er velegnet til crimpning af både solide Heavycon kontakter i CK 1,6/CK, 2,5/CK 4,0 serierne samt SACC kontakter. Det multifunktionelle digitale display muliggør enkel og intuitiv drift og den roterbare locator hjælper med nøjagtig positionering af kontakterne i crimpområdet.
Den universelle tang, Crimpfox-C D med parallelle crimpprocesser, crimper skærmede 1-pair, 2-pair og 4-pair huse fra DMCC 0,5 serien med forskellige crimpindsatse. Kombinationen af forskellige dybder og crimpindsatse muliggør høj varians og pålidelig EMC-skærmning ved crimpning af et tilsluttet datakabel.

Crimpværktøjer fra Phoenix Contact imponerer med et ergonomisk design, der giver bekvem og præcis ledningsbearbejdning med optimale resultater. Applikationen definerer tydeligt, om et terminalrør er nødvendigt til en Push-in tilslutning, eller om en solid crimpkontakt er påkrævet til en kontaktindsats. Det er vigtigt at tage producentens specifikationer og gældende standarder i betragtning.

Mere om Crimpfox Centrus

Mere om håndværktøj

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere