13.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Det skal være lettere at lade sin elbil

Som noget helt nyt i Danmark tilbyder SEF Energi en komplet ladeinfrastrukturløsning til virksomheder og boligforeninger, hvor ladestandere, installation og el-aftale er samlet ét sted.

Det sydfynske energiselskab SEF Energi tilbyder nu små til mellemstore virksomheder og boligforeninger i hele Danmark muligheden for at få samlet køb af ladestanderer, el og digitale tjenester ét sted.

“Vi mærker en stigende efterspørgsel fra både virksomheder og boligforeninger, der gerne vil have løsninger inden for ladeinfrastruktur til elbiler”, siger Søren Ørnholt Jørgensen, der er forretningsudvikler i SEF Energi, København.

Han mener, at efterspørgslen både gælder til virksomhedens egne elbiler, de ansattes og kundernes.

GreenMobility på banen

Den samlede pakkeløsning har virksomhed Chainge haft glæde af.

“Vi havde behov for hjælp til at komme i gang med eldrevne biler. Men det var lidt af en jungle at finde ud af, uden at det blev meget dyrt, og uden at vi skulle have fat i mange forskellige udbydere af både elbiler, ladestandere, installatører, elselskaber og digitale styresystemer”, fortæller Torben Damgaard Nielsen, der er direktør i og medstifter af Chainge.

I samarbejde med det bæredygtige delebilsfirma GreenMobility har SEF sørget for, at Chainge nu har elbiler, ladebokse og el til rådighed i én løsning.

Pakkeløsninger er vejen frem

Hos samarbejdspartneren GreenMobiliy er de ikke i tvivl om, at der skal enkle pakkeløsninger på bordet, hvis det skal være attraktivt for virksomheder og boligforeninger at køre på el i stedet for diesel.

“Det skal være let og enkelt at køre på el, ellers er vejen til en bæredygtig succes meget lang”, siger Ulrik Blichfeldt, direktør for forretningsudvikling i GreenMobility.

Derfor tilbyder SEF Energi nu skræddersyede pakkeløsninger, der skal gøre det nemmere for brugerne at lade sin bil op hos virksomheder og i boligforeninger. Pakkeløsningen indebærer ladestandere, samt fuld installation af disse, el-aftale, som understøtter den grønne omstilling og intelligent opladning styret gennem en app, så elbilerne automatisk lader, når strømmen er billig eller mest miljøvenlig i løbet af døgnet.

“Vores formål er at deltage aktivt i den grønne omstilling. Det er derfor vores fornemmeste opgave at tilbyde intelligente løsninger og hjælpe vores kunder i hele Danmark, så alle kan få muligheden for at tage en aktiv del i den grønne omstilling”, fortæller Søren Ørnholt Jørgensen.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere