26.02.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Case: Digitalisering gav DFI-Gruppen A/S overskud, struktur og ens arbejdsgange

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis du også føler at de administrative opgaver fylder mere og mere i dit arbejde som installatør, så er tiden inde til at overveje at få digitaliserede dine opgaver. Så du kan bruge tiden på det du vil, nemlig dit arbejde.

For vores kunde DFI-gruppen A/S var de administrative opgaver blevet en alt for tung proces, hvor der blev lagt alt for mange timer.  

"Der er meget administrativt arbejde i at koordinere og udføre serviceeftersyn, og der er før i tiden gået meget tid med manuelt arbejde, hvor vi sad med vores egne systemer i Excel.” siger Kristian S. Schulz, der er Serviveleder hos DFI-gruppen. 

Det handler om at have tid til det, der rent faktisk skaber omsætning i en virksomhed, og det kan kun lade sig gøre, hvis der er et system, der kan hjælpe med at håndtere de administrative opgaver, gentagende opgaver og gøre arbejdsprocesserne nemmere. Til at løfte den opgave har DFI-gruppen valgt at bruge iKontrol-appen. 

iKontrol gør det muligt at planlægge, udføre og dokumentere digitalt. Det skaber struktur, overblik og optimerede arbejdsgange på tværs af afdelingerne.

Det har hjulpet DFI-gruppen til at få digitalisrede opgaver, så der kan bruges tid på kunderne.

”Ved at digitalisere serviceeftersyn er det administrative arbejde blevet væsentligt nemmere, både ift. planlægning, påmindelser for eftersyn samt bestilling af servicedele.” siger Kristian S. Schultz

Via iKontrol er det muligt at trække en liste over materiel til kunderne, som Kristian S. Schulz så sender direkte til leverandørerne. ”Det sparer mig for meget tid, at jeg kan trække listerne direkte i systemet og sende til vores leverandører, når jeg planlægger eftersyn.” fortæller han.

Du kan læse resten af casen og samtidig finde inspiration til, hvordan du kan optimere dine processer lige her. 

Mere fra iKontrol ApS

iKontrol ApS

https://ikontrol.dk

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang. Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere