22.08.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Digitalisering i VVS-branchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Digitaliseringen i VVS-branchen er i disse dage sat på dagsorden på Aarhus Tech. Hvor Jan Christensen som er salgschef for VVSpect, underviser 3. og 4. hovedforløb på uddannelsen på Aarhus Tech.

Undervisningen stiller skarpt på digitaliseringen i fremtiden, hvor serviceeftersyn er i centrum for dialogen. Jan Christensen vil undervise i, hvordan man med VVSpect og viden fra Brødrene Dahl, laver serviceeftersyn i dag og hvordan det vil se ud i fremtiden.

Jan fortæller, ”Vi har igennem længere tid haft et samarbejde med Brødrene Dahl, hvor flere af deres kunder har gjort brug af VVSpect. Appen har vist sig at være en succes og derfor glæder det mig, at vi på Aarhus Tech kan dele vores erfaring, baseret på samarbejdet med Brødrene Dahl. Det har været vigtigt for os, at få en professionel partner med i udviklingen af VVSpect og det fandt vi i Brødrene Dahl. Brødrene Dahl har bidraget med praktisk og teknisk viden om eftersyn af varmekilder.”

VVSpect er en app, hvor kunderne nemt og enkelt kan fortage serviceeftersyn på varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarmeanlæg, oliekedler og gaskedler. Kunden kan koble det sammen med egne noter og sin servicerapport, hvilket giver et nemt overblik over det udførte servicejob.

Hos Brødrene Dahl tilbydes alle Klub Dahl kunder 10 gratis klip til VVSpect. Det er en særlig aftale, der er indgået mellem VVSpect og Brødrene Dahl, for at imødekomme de mindre håndværksmestres behov. Klub Dahl som er en loyalitetsklub, får kunden direkte adgang til samarbejdsaftaler som VVSpect, gratis kurser/ arrangementer, samt point på køb over 1.500,-.

”Vi har længe været glade for dén aftale der udbydes til Klub Dahl kunder. Vi kan se, at der er flere fra kundegruppen, der gør brug af VVSpect med succes. Derfor er det kun positivt, at der nu er flere skoler der ønsker et tæt samarbejde med os og Brødrene Dahl. Digitaliseringen er kommet til VVS-branchen og det skal vi udnytte til fordel for kunden – det er kun godt, at skolerne har sat fokus på hvordan digitaliseringen kan hjælpe flere i branchen.  Efter Aarhus Tech går turen til Herningsholm Fagskole, hvor vi skal undervise Gasinstallatører og VVS’er i Nutidens service under emnet: Når digitalisering hjælper til bedre bundlinje og kortere arbejdsdag,” afslutter Jan.

/MKR

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere