24.11.2020  |  EL  |  Belysning

Dim2Warm, simpel montering af kelvinstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Automatisk kelvinregulering med Dim2Warm - nu også til flere populære green:ID produkter

Simpel kelvinstyring via dæmpning

Hos Ecofoss har vi stor fokus på løbende at udvikle produktsortiment. Fokus er bl.a. på at tilbyde produkter, som er med til at lette monteringen for installatørerne - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder Ecofoss nu også flere kvalitetsprodukter fra green:ID, som er Dim2Warm kompatible bl.a. de velkendte green:ID Troldtekt-LED lysskinner, Lamel-LED samt LED strips.

Dim2Warm – automatisk kelvinregulering
Dim2Warm teknologien giver mulighed for både at dæmpe lysstyrke og lysfarve på én og samme tid. Det vil sige, at kelvinfarven reguleres og bliver varmere sammen med dæmpning.

  • Lav lysstyrke = varm hvid lysfarve, lav kelvin
  • Høj lysstyrke = neutral eller kold hvid lysfarve, høj kelvin

Med Dim2Warm kan man altså nemt og simpelt montere belysning, som både er dæmpbar og med automatisk kelvinregulering. Det er indbygget i driveren, så montering er lige så hurtig som var det en tænd/sluk lyskilde.

Dim2Warm – til Troldtekt-LED og LED strips
Kelvin-spektret afhænger af den CCT regulerbare lyskilde. F. eks. kan green:ID Troldtekt-LED reguleres fra 4.000 til 2.700 kelvin, mens green:ID CCT strips reguleres fra 6.000 til 2.700 kelvin.

Dermed kan Troldtekt-LED CCT-modellerne reguleres via Dim2Warm, uanset om man vælger 60 cm. eller 120 cm. - planforsænket eller underforsænket.

Du finder kelvinstyret Troldtekt-LED lysskinner HER

KLIK HER for information om Lamel-Led med CCT
KLIK HER og se mere om LED strips med CCT

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere