12.05.2021  |  EL  |  El-materiel

DK El leverer styretavler til osteproduktion

Til udvidelse af Mozzarella produktionen hos Branderup Mejeri, skal der leveres nye styretavler, som DK EL sørger for.

DK EL har investeret i ECAD softwaren EPLAN, som er et software, der blandt andet giver mulighed for at automatisere måden, hvorpå DK EL genererer deres dokumentation, hvilket medfører en stor besparelse på denne del. Det har fordele for deres kunder, blandt andet Branderup Mejeri, som i øjeblikket er i gang med at udvide deres mozzarella produktion til det dobbelte.

”Førhen kunne det tage op til 16 timer at lave dokumentationen til en styretavle. Med EPLAN og Rittals Power Engineering er denne tid nu væsentlig forkortet, og vi har nu førsteklasses dokumentation på 8 timer. Denne tidsbesparelse er opnået ved optimering af makroer i EPLAN”, siger Søren Frier, konstruktør hos DK EL.

Dokumentationen, der bliver genereret i Power Engineering, kan overføres direkte til EPLAN Electric P8, hvor man herfra kan færdiggøre sine el-diagrammer. Dette skaber en synergi mellem de forskellige programmer, og gør det nemmere at arbejde videre med data, som allerede er genereret.

”Rittals Power Engineering er et super stærkt hjælpeværktøj. Når man først har lavet nogle forskellige projekter, finder man hurtigt ud af, hvor nemt det er at anvende. Dokumentationen, der bliver genereret, er fyldestgørende og meget nem at anvende i eksempelvi RiTherm eller EPLAN Electric P8”, siger Tim Ohlsen, Area Sales Manager - Sydjylland og Fyn hos Rittal.

Han mener, at der er et stort uforløst potentiale ved brugen af Power Engineering, og dette kan gøre hverdagen lettere for rigtig mange af deres kunder fremadrettet.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere