10.04.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

DM i Skills 2019

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tilllykke til Danmarks bedste elektrikerlærling

I alt 51.500 lagde vejen forbi i DM i Skills, der i år blev holdt i Arena Næstved. Vinderen af elektrikernes konkurrence blev Jonas Thrane Bendt, der repræsenterede RegionSjælland/Hovedstaden, går på CELF og til daglig er lærling hos Hoffmann A/S, Glostrup. NKT ønsker tillykke til Danmarks bedste elektikerlærling.

På billedet modtager Jonas Thrane Bendt det synlige bevis på anerkendelsen. Det overrækkes af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne som kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

NKT bakker op om fremtidens elektrikere og var igen i år medsponsor for DM i Skills for elektrikere.

Dansk El-Forbund og TEKNIQ arrangerer hvert år DM i Skills for elektrikerlærlinge. Her kåres og hyldes elbranchens mest talentfulde unge elektrikere.

nkt.dk

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere