06.06.2017  |  EL  |  Branchen

Dominus opkøber specialist i bygningsdrift

Virksomheden Dominus fortsætter med at vokse. Senest med købet af JTN Automatik, der har specialiseret sig inden for intelligent bygningsdrift.

Væksten fortsætter hos Dominus, der leverer styresystemer til lys, varme, køl og ventilation. Den Herning-baserede virksomhed har opkøbt Trend-systemhuset JTN Automatik, der har hovedkontor i København og derudover afdelinger i Aarhus og Esbjerg.

”JTN har dygtige medarbejdere og er et godt navn i branchen inden for åbne Building Management Systemer, hvor Dominus i forvejen står stærkt”, siger adm. direktør hos Dominus, Toke Juul. Han fortsætter:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Kort sagt kan vi sige, at vi har tre gode grunde til opkøbet. Med afdelinger i flere byer skaber vi den ønskede nærhed til vores kunder. Og med en større og fælles organisation skaber vi mulighed for kompetenceudvikling og yderligere specialisering af vores medarbejdere. Endelig kan vi med afsæt i en større platform af stærke fælles kundereferencer bedre udnytte potentialet og tage yderligere markedsandele”, siger Toke Juul.

Klar til flere og større faglige udfordringer
Også hos JTN er man glade for sammenlægningen og de muligheder, den giver. JTN’s adm. direktør, Jan T. Nielsen, fortæller, at det både er godt for kunderne, der nu får adgang til Dominus større produktportefølje, men også for medarbejderne.

”Ved at blive en del af Dominus får vores medarbejdere adgang til flere faglige udfordringer og karrieremuligheder. Og med en større projektorganisation kan vi som virksomhed både administrativt og opgavemæssigt løfte større opgaver hurtigere og endnu mere effektivt”, siger Jan T. Nielsen.

JTN Automatik skal fungere under Dominus som en selvstændig division, hvor Jan T. Nielsen bliver afdelingschef for Kastrup-afdelingen og Lars Nielsen, der i 1998 stiftede virksomheden sammen med førnævnte, fortsætter som projektchef. Jan Sørensen, der har været direktør for JTN Automatik Vest, fortsætter som regionschef.

Læs også: Midtjysk VVS-firma går konkurs

Ud over hovedkontoret i Herning er Dominus nu til stede i Aalborg, Aarhus, Odense, Aabenraa og København. Med opkøbet af JNT Automatik beskæftiger virksomheden mere end 110 medarbejdere.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere