19.04.2018  |  EL  |  Branchen

Drift og renovering er i højsædet ved ejendomsmesse

På Ejendomsmessen 2018 i Bella Center kan de besøgende blive opdateret på digitaliseringens betydning for drift og renovering af ejendomme.

Den 25. og 26. april er der for anden gang ejendomsmesse i Bella Center. I løbet af to dage kan de besøgende opleve talere, blive inspireret af nye produkter og digitale løsninger samt møde kollegaer fra ejendomsbranchen. Alt sammen under ét tag.

Selvom messen er bred og afspejler mange af de behov, en ejendomsejer har, vil der i år blive sat særligt fokus på, hvad digitaliseringen betyder for drift og renovering af fast ejendom. 

Læs også: DF og S: Energiforbrug i bygninger skal nedsættes

I år kan deltagerne blandt andet prøve at flyve med droner, opleve bolig- og bygningsminister Ole Birk Olesen og få it-guruen Preben Mejers bud på den digitale fremtid. 

Messen blev første gang afholdt herhjemme i 2017 og har i flere år været afholdt i Sverige. 

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere