Jobopslag

Driftsleder til montage af præfabrikerede VVS-løsninger hos Roth

Roth Danmark A/S

www.roth-danmark.dk

 • service@roth-danmark.dk
 • 47 38 21 01
 • Centervej 5
Se profil  
Stilling: Driftsleder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 05.09.2019
Søg job  

Vil du være med til videreudvikle vores produktion og vores nyeste forretningsområde indenfor præfabrikerede løsninger til VVS-installatører og entreprenører i Nordeuropa?

Med udgangspunkt i din VVS-baggrund og din praktiske erfaring med VVS-produkter, gerne indenfor gulvvarme og rørsystemer til drikkevand og varme, vil du blive ansvarlig for den daglige drift samt videreudvikling af vores produktionsafdeling, hvor der i dag er 4 medarbejdere ansat.

Produktionen er forholdsvis ny, men da området er i vækst, forventes det at stillingen løbende vil udvikle sig.

I dag består produktionen hovedsageligt af montage af præfabrikerede teknikskabe til gulvvarme og drikkevandsinstallationer, men produktionen skal løbende udvides med andre præfabrikerede og kundeoptimerede VVS-løsninger, som skal sikre en effektiv installation af høj kvalitet på vores kunders byggepladser i hele Nordeuropa.

Du skal have lyst til at lede et mindre team og det forventes at du er en motiverende leder, der både kan samle teamet, skabe overblik og tage del i de daglige arbejdsopgaver, når det er nødvendigt.

Du vil få en spændende hverdag med opgaver, der spænder bredt lige fra den daglige planlægning i produktionen til indretning og optimering af produktionslinjer samt optimering og udvikling af både eksisterende og nye produkter.

Du har muligvis en stilling i dag som overmontør, formand, værkfører eller lignende, men ønsker at prøve kræfter med noget nyt i et godt arbejdsmiljø i en sund og velfungerende virksomhed.

I stillingen som driftsleder vil du få en udfordrende og spændende hverdag med base i Frederikssund, hvor vi har nordeuropæisk hovedkontor, produktion og centrallager. Du vil i det daglige referere til vores Supply Chain Manager og indgå som en del af vores Supply Chain team.


Dine kvalifikationer

 • Du har VVS baggrund samt praktisk erfaring med installation af VVS-produkter
 • Du har erfaring med ledelse af mindre teams, samt evnen til at motivere dine omgivelser
 • Du er effektiv og struktureret, du kan tage ansvar samt bevare overblikket, når der er travlt
 • Du har det fint med IT-systemer og kender til Microsoft Office-pakken på almindeligt brugerniveau. Har du kendskab til SAP er det en fordel, men det ikke et krav


Vi tilbyder

 • Du bliver en del af en dynamisk og innovativ virksomhed med engagerede og kompetente kollegaer, hvor der er gode muligheder for at udvikle faglige og personlige kompetencer
 • En stilling, som du selv har mulighed for at sætte dit præg på
 • En konkurrencedygtig løn, frokostordning, pensionsordning samt sundhedsforsikring
 • Et godt socialt miljø med en fri omgangstone


Er du interesseret?
Lyder det som jobbet for dig, beder vi dig om at sende din motiverede ansøgning med CV hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen eller firmaet, er du velkommen til at kontakte vores Supply Chain Manager, Daniel Lange på tlf. 30801631.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere