26.02.2019  |  VVS  |  Branchen

Drive-in – en hjælp i vand- og kloakmesterens hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vand- og kloakmestre har utroligt mange tunge løft i løbet af en arbejdsdag – fra varerne afhentes i en butik og læsses på bilen, til de skal monteres ude hos kunden. Et nyt tiltag hos Brødrene Dahl skal mindske de meget tunge løft.

I Brødrene Dahls nyeste butik på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus er der nemlig drive-in. Det betyder at man som kunde kan køre sin bil direkte ind i butikken – på lageret med de allertungeste varer, som skal bruges. Og der kan bilen så læsses direkte med de varer man har brug for til sine opgaver. Produkterne i butikken er lagret korrekt – indendørs, beskyttet mod sollys. Salgsdirektør Flemming Nielsen fortæller: ”Med den nye drive-in på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus, vil vi hjælpe vand- og kloakmesteren i deres hverdag. Og samtidig tilbyde den sparring i hverdagen som mange efterspørger, i vores kompetencecenter 5 skridt fra vores drive-in. Og så har vi et bredt sortiment af værktøj i butikken – så vand- og kloakmesteren behøver kun køre et sted hen.”

I drive-in kan man finde rør, brønde, brøndgods og meget andet. Og lige inden for døren i butikken finder man et kompetencecenter for vand og kloak. Her kan man, som vand- og kloakmester få sparring og vejledning, og en dejlig varm kop kaffe.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere