29.06.2020  |  VVS  |  Branchen

Drive-in-service for dit svejseudstyr

Indhold fra partner Hvad er dette?

GF tilbyder hurtig service af dit svejseudstyr. Det gælder både svejsemaskiner og værktøj til svejseforberedelse.

De fleste er vant til at gå til tandlæge en gang om året og synes det er helt naturligt, at bilen også skal forbi værkstedet til et årligt serviceeftersyn Det samme bør man gøre når det gælder svejseudstyr.
Hos nogle forsyningsselskaber er det et krav, at udstyret er kalibreret inden for de sidste 12 måneder for at få lov til at arbejde på ledningsnettet.
Vi tilbyder at servicere alt dit svejseudstyr.

Elektrosvejsemaskiner
Elektrosvejsemaskiner bør som udgangspunkt kalibreres en gang om året. Georg Fischer A/S er det eneste sted, hvor MSA Elektrosvejsemaskiner kan kalibreres. Ved en kalibrering bliver maskinen gennemgået og målt op i henhold til frabrikkens foreskrifter og og nyeste software version bliver indlæst.

Stuk- og muffesvejsemaskiner
Når det gælder stuksvejsemaskiner skal maskinerne for at leve op til standarden DS/INF 70-6 serviceres en gang om året. Standarden omhandler kontrol af svejseudstyr til stuksvejsning af polyolefinerørsystemer. Herunder defineres krav til udstyr, personale, kontrol og rapportering.

Værktøj
Mekanisk værktøj bliver også slidt over tid og skal efterses med jævne mellemrum. Det gælder især for rotationsskrabeværktøj, men vi tilbyder at kontrollere og reparere alt værktøj som anvendes i forbindelse med plastsvejsning f.eks.

  • Rotationsskrabere
  • Rørskærere
  • Holde- og montageværktøj
  • Genrundingsværktøj
  • Anboringsværktøj
  • Klemmeværktøj
  • Vulstfjerner etc.

Sådan bestiller du service
Ring til 70221975 eller benyt vores serviceordre på hjemmesiden. Vi sender altid et tilbud før vi går i gang med en evt. reparation af en svejsemaskine eller værktøj.

Udlejning af svejsemaskiner og værktøj
Har du en svejseopgave, men ønsker ikke at investere i svejseudstyr, kan du hos GF leje dit svejseudstyr i kortere eller længere perioder. Se på hjemmesiden for en komplet udlejningsliste.

Hvis du lejer svejseudstyr til et konkret projekt kan du vælge efterfølgende at købe udstyret til en god pris.

Såfremt du ønsker at vide mere om service og udlejning sidder vi klar ved telefonen med råd og vejledning.

Kontakt: tel. 70 22 19 75, mail: salg.dk.ps@georgfischer.com

Mere fra Georg Fischer A/S

Georg Fischer A/S

https://www.gfps.com

Om Georg Fischer Georg Fischer A/S tilhører GF Piping Systems, som er en af de tre divisioner i Georg Fischer-koncernen og en førende leverandør af plast- og metalrørsystemer med global tilstedeværelse..Produktporteføljen inkluderer rør, fittings, ventiler og den tilhørende automatiserings- og samlingsteknologi til industri, bygningsteknik…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere