03.10.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

DUKA ONE Q300/500L med kapacitet op til 500 m3/h

Indhold fra partner Hvad er dette?

Her er et-rums-ventilationsløsninger til skoler, kontorer samt andre offentlige og kommercielle områder, som du har behov for.

Løsningerne kræver ikke rørføring og er en simpelt men effektiv ventilationsløsning til både nybyg og renovering. Der er frit valg mellem horisontale eller vertikal placering af tilslutningsstudse.

DUKA One Q300/500L leveres som en komplet løsning, hvor både styring, for- og eftervarmeflade er inkluderet. Løsningen kan desuden også leveres med CO2-sensor, drænpumpe, Modbus kommunikation, tilslutningssæt i form af kanaler og vægriste samt forskellige filtreringsgrader på filtre.

For- og eftervarmeflade
Forvarmefladen beskytter enhedens modstrømsveklser mod tilisning i kolde perioder. Når udeluftens temperatur er lavere end den fastsatte grænse opvarmer forvarmefladen indtagsluften, hvilket beskytter modstrømsveksleren mod tilisning.

Eftervarmefladen opvarmer indblæsningsluften til en ønsket temperatur.

Betjeningspanel
Enhedens betjeningspanel leveres til montering på væg.

Funktioner

  • Effektiv ventilering med høj varmegenvinding i individuelle rum.
  • Med elektrisk forvarmeflade og eftervarmeflade
  • Lav-energi EC ventilatorer
  • Lavt lydniveau ved drift - ned til 27 dBA
  • Friskluft filtreres af indbyggede G4 og F8 filtre
  • Simpel installation

Loftmonteret ventilationsløsning i varme- og lydisoleret kabinet. Med modstrømsveksler, for- og eftervarmeflade, lav-energi ventilatorer og temperaturstyret bypass.

Udsugningsluft passerer igennem filteret og modstrømsveksleren og ledes derefter ud i det fri gennem kanaler i ydermuren af udsugningsventilatoren.

Kold udeluft passerer igennem filtrene og modstrømsveksleren og ledes ind i lokalet via indblæsningsventilatoren. Luften opvarmes i modstrømsveksleren, hvilket giver frisk opvarmet indblæsningsluft.

Nem montage uden rørføring
DUKA One monteres direkte i ydermuren, hvilket giver en nem installation uden rørføring.

Fås med enten horisontale med udgang i ydermur eller vertikale studse med udgang gennem loft.

Læs mere om produktdetaljer her

Mere fra DUKA VENTILATION

DUKA VENTILATION

www.dukaventilation.dk/

Et bedre indeklima kommer udefra og optimeres med en ventilationsløsning, som giver bedre komfort og lavere energiforbrug. Det bedre indeklima kommer udefra og optimeres med en ventilationsløsning, som giver bedre komfort og lavere energiforbrug. DUKA Ventilation® er leverandør af løsninger til ventilation, varmegenvinding og varmeflytning.markeder, t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere