22.04.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

DVI Energi indgår aftale med Brødrene Dahl om salg af store varmepumper

Brødrene Dahl skal fremover stå for al rådgivning og salg af DVI-varmepumpeanlæg til det professionelle marked.

VVS-grossisten Brødrene Dahl og DVI Energi har indgået et samarbejde om salg af store luft/vand-varmepumper på det danske marked. Hidtil har DVI Energi selv stået for rådgivning og salg til erhvervssegmentet, men virksomheden har nu valgt at lægge hele opgaven over i Brødrene Dahls klimadivision.

Brødrene Dahl har gennem de seneste 15 år opbygget sine kompetencer på klimaområdet og har i dag to klimacentre. Hidtil har fokus været på salg af varmepumper til det private marked, men med aftalen kan Brødrene Dahl tilbyde en komplet produktportefølje i et marked med et enormt vækstpotentiale.

”Vi har oplevet en stærkt stigende efterspørgsel efter varmepumper til private boligejere og har en klar forventning om en tilsvarende udvikling i erhvervssegmentet, nu hvor det er besluttet, at varmepumper er fremtidens energiløsning. Derfor er vi meget glade for at have indgået aftalen med DVI Energi. Deres store varmepumper er utroligt fleksible og kan bygges sammen af moduler på 40 kW til præcis den løsning, man har behov for”, siger salgschef for Klima i Brødrene Dahl, Lars Pedersen.

Kunderne sparer penge og CO2
De seneste år er markedet for store luft/vand-varmepumper vokset markant, ikke mindst hos DVI Energi, hvor man har oplevet en stor vækst fra 2018 til 2019. Virksomheden har en forventning om yderligere vækst i 2020. DVI Energi har leveret varmepumpeanlæg til en lang række erhvervsvirksomheder og kommuner, herunder blandt andet Lantmännen Unibake, Jensen’s Food, Hjørring Kommune, Fårup Sommerland og Arla Mejerier. Nogle af kunderne har opnået årlige besparelser på over en halv million kroner og nedbragt CO2-udslippet med over 50 procent.

”Ved at indgå et eksklusivt samarbejde med Brødrene Dahl får vi med ét slag adgang til en stor, stærk og kompetent salgsorganisation samt en stor kundeportefølje, som kan underbygge vores vækstmål. Vi får desuden med aftalen frigivet tid og ressourcer til at fokusere yderligere på udvikling og produktion af de store varmepumper”, siger administrerende direktør i DVI Energi, Ken Thon.

Aftalen betyder i praksis, at Brødrene Dahl håndterer hele processen omkring rådgivning, salg og levering af de store varmepumper. Specialisterne hos DVI Energi vil dog stadigvæk stå til rådighed for sparring og rådgivning om varmepumpeløsningerne.

Brødrene Dahl skal ud over salg til VVS-branchen også stå for salget til den øvrige installationsbranche. Salg af varmepumpeløsninger til boligmarkedet håndteres fortsat af DVI Energi.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere