Jobopslag

Dygtig sælger søges til VVS-branchen på Fyn & Sdr. Jylland

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

 • info@pettinaroli.dk
 • 6341 0900
 • Mandal Alle 21, 5500 Middelfart
Se profil  
Stilling: Sælger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 30.08.2019
Søg job  

Hos Pettinaroli A/S oplever vi vækst og mangler derfor endnu en stærk, kørende, salgskonsulent. Hvis du tænder på resultater, og du ved, hvordan man møder kunderne i øjenhøjde, er du meget velkommen til at lægge billet ind på stillingen.

Opgaver

 • Opsøgende salg til VVS-installatører i distriktet, som er Fyn & og Sdr. Jylland
 • Pleje af eksisterende kunder
 • Salg og servicering af grossisterne i distriktet
 • Sambesøg med grossisternes sælgere 
 • Husmesser og demodage hos grossisterne
 • Der vil både være nysalg og pleje af eksisterende kunder, med fokus på nysalget 
 • Indtastning i CRM
 • Deltage i messer og andre salgsfremmende aktiviteter

Kvalifikationer

 • Du har bevist dit værd som kørende sælger, og du er overbevist om, at du er i stand til at skabe resultater, eller også har du et brændende ønske om at komme ud på landevejen som kørende sælger
 • Du kan enten have en kommerciel baggrund eller en baggrund som VVS-installatør 
 • Du har teknisk flair
 • Du ved naturligvis, at resultaterne skabes ude hos kunderne 
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til vvs-branchen eller beslægtede brancher – men allervigtigst er det, at du kan sælge 
 • Du har et godt netværk, som du kan bruge i bestræbelserne på at opnå dine mål
 • Du har det gode købmandskab i blodet, og du har nemt ved at skabe win-win situationer ude hos kunderne 
 • Sprog: Du taler og skriver på dansk og engelsk på forretningsniveau 
 • Office-pakken er din hjemmebane, og du ser CRM-systemer som en fordel for dig i dit salg 
 • Du har fokus på mulighederne fremfor begrænsningerne

Personlige egenskaber
Du er god til at indgå relationer med andre mennesker, og du anvender din charme og indlevelse til at skabe en god kontakt/komme på bølgelængde med andre. Du har som udgangspunkt et positivt livssyn, og du kan godt lide at være selskabets midtpunkt. Du er konkurrenceminded og har en god portion gennemslagskraft. Du foretrækker en direkte, men venlig form for kommunikation, og du kommer løbende med nye ideer, som kan fremme salget. 

Du trives i et job med mange bolde i luften, og du er god til at sætte nye ting i gang. Du må naturligvis gerne være lidt utålmodig i bestræbelserne på at nå dine mål. Du er god til at træffe beslutninger, og du er i stand til at tænke ud af boksen for at skabe nye muligheder.

Vi tilbyder
En spændende sælgerstilling med frihed under ansvar. Gode, engagerede kolleger i et uformelt miljø, i en dynamisk europæisk organisation. Et velfungerende backoffice og en nærværende ledelse som vil gøre sit yderste for at hjælpe dig, så du når dine mål.

Konkurrencedygtig lønpakke som består af fast løn samt bonus og bilordning. Udover dette er der bærbar computer, telefon, pension og sundhedssikring koblet på. En virksomhed som går op i, at medarbejderne trives, og der er gode muligheder for videreudvikling for den rette person, både fagligt og personligt. Vi har en aktiv personaleforening, hvor vi løbende deltager i sociale aktiviteter for at binde medarbejderne godt sammen. 

Du arbejder ud fra egen bopæl, som ligger centralt i distriktet og referer i det daglige til salgschefen, som også er aktiv i salget.  

Yderligere information 
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at aflægge Pettinaroli A/S hjemmeside et besøg: www.pettinaroli.dk eller kontakte salgschef Einar Leo Ottosen på mobil 2121 7350.

Ansøgning 
Jemac Kommunikation ApS er tilknyttet som konsulent og står for indledende samtaler og test. Send venligst din ansøgning og CV snarest ved at klikke på, ”Ansøg”. Mærk din ansøgning, ”Sælger Fyn og Sdr. Jylland"

Ansøgningsfrist er den 27. september 2019

Vi forbeholder os dog retten til at afkorte processen, hvis den rette kandidat dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning. 

Når du søger stillingen accepterer du samtidig, at vi må dele dine data med Pettinaroli A/S

Om virksomheden 
Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche.

Det har vi gjort i over 40 år.

Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os konstant på at give dig en nemmere arbejdsdag. Uden bøvl og tidsspilde. Hos os får du nemt fat i det, du står og skal bruge: Produkter, rådgivning og installationsvideoer. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt. I 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede navn til Pettinaroli A/S. 

I dag er vi blandt verdens førende leverandører. Fra vores lager i Middelfart leverer vi til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores fabrik i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere