09.12.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Brødrene Dahl øger onlinesalget markant

Grossistvirksomheden Brødrene Dahl oplever stigning i salget over nettet og har fortsat ambitioner om at få flere klikkende kunder.

Brødrene Dahls installatørkunder køber i stigende grad varer over nettet. Nye tal fra grossisten viser, at andelen af salget på nettet er øget med 44 procent i forhold til sidste år, skriver Børsen. Christian Agger, der er e-handel- og marketingsdirektør i Brødrene Dahl, forklarer:

”Vi kan se, at der er en modenhed i markedet. Vores kunder kan se, at de kan drive en mere effektiv forretning sammen med os, fordi vi leverer inden for 24 timer, hvis du bestiller på nettet”.

Stadig mere e-handel i fremtiden
Den øgede salg på nettet betyder, at den type handel nu udgør 22 procent af grossistens samlede omsætning, og det har givet flere kunder samlet set. Virksomheden satser på, at det tal stiger til 30 procent i løbet af de næste to år. 

Læs også: Installatører: Vi køber næsten alt på nettet 

Brødrene Dahl er dog ikke fokuserede på, at e-handel skal være den primære salgsplatform; den type handel skal fortsat fungere som et supplement til handlen i de fysiske butikker, understreger Christian Agger. 

-CHM

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere