31.08.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Eaton henter erfaren Manager til Inside Sales og Technical Support

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eaton får ny erfaren Manager til Inside Sales og Technical Support.

Lina Schou Nyholm, 41, er per 1. august startet som Manager for Inside Sales og Technical Support hos power management-virksomheden Eaton i Søborg.

Lina Schou Nyholm kommer senest fra en stilling som Global Process Owner hos Nilfisk, hvor hun har bestredet flere internationale stillinger inden for kundeserviceområdet fra både Danmark og Ungarn gennem de seneste 13 år.

I sin nye stilling får Lina Schou Nyholm ansvar for at organisere Eatons danske kundeserviceteam, herunder også den tekniske support-funktion, og optimere interne processer på kundeserviceområdet.

Lina Schou Nyholm har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvor hun dimitterede som Cand.Merc.Int i spansk og international erhvervskommunikation i 2007.

Privat bor Lina Schou Nyholm i Dragør med sin mand og deres to fælles børn.

Du kan læse mere om Eaton her

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere