18.11.2021  |  EL  |  Energi

Eaton lancerer ny UPS-generation

Indhold fra partner Hvad er dette?

5PX Gen2 UPS beskytter applikationer og udstyr under krævende strømforhold og leverer 11 procent mere strøm end tilsvarende udstyr på markedet.

Den seneste generation af 5PX UPS-serien fra Eaton (UPS-nødstrømsanlæg) er designet til at give strømbeskyttelse til virksomheders netværks- og edge-applikationer.

”UPS'en kan nemt integreres med virtuelle miljøer, og med vores Intelligent Power software får brugeren også værktøjer til fjernovervågning og -styring. 5PX Gen2 er effektiv og fleksibel i brug, hvilket gør drift og vedligehold meget hurtigere. Samtidig giver det lavere omkostninger over tid,” siger Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton.

11 procent mere strøm
5PX Gen2 leverer 11 procent mere strøm til tilsluttede servere end lignende UPS-enheder på markedet. Brugeren kan selv vælge hvilke applikationer eller udstyr, der skal modtage backupstrøm i tilfælde af strømsvigt. UPS’en har modtaget den amerikanske certificering Energy Star 2.0, som bekræfter, at den leverer maksimal effekt i hele driftsområdet.

”Mængden af brugt energi bliver målt i realtid og kan ses på UPS’ens LCD-skræm.  Konfigurationen af ​​UPS’en er let og giver en god brugeroplevelse,” forklarer Bozidar Dedic.

Vælges UPS-modeller med netværkskort, er brugeren tilmed godt beskyttet mod cyberangreb. Eaton Gigabit netværkskort har modtaget de internationale certificeringer UL 2900-1 og IEC 62443-4-2, som garanterer optimal sikkerhed.

5PX Gen2 fås i fire størrelser, fra 1000 VA til 3000 VA og anvendes både som Rack og som Tower model. Læs mere om 5PX Gen2 UPS.

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere