19.10.2021 | Navnenyt

Eaton opruster med Key Account Manager til teknisk salg af UPS-løsninger

Jan Brenz, 57, er per 1. oktober 2021 tiltrådt rollen som Key Account Manager hos power management-virksomheden Eaton i Søborg. Her skal han beskæftige sig med salg af UPS-løsninger til Eatons kunder.

Jan Brenz kommer med en stærk teknisk baggrund og en lang karriere bag sig inden for teknisk salg af UPS-løsninger til det danske marked. Han har arbejdet med elektriske komponenter siden slutningen af 1990’erne og kommer senest fra en stilling som Senior Sales Manager hos Danfysik, hvor han var ansvarlig for salg af strømforsyninger til forskningsmarkedet.

Med sin mangeårige erfaring inden for UPS-løsninger, skal Jan Brenz styrke det tekniske løsningssalg af 3-fasede UPS-løsninger, der blandt andet forsyner hospitaler, industrien, datacentre, infrastruktur og banker med nødstrøm. Jan Brenz er uddannet ingeniør fra Syddansk Universitet, hvor han også har en diplomuddannelse inden for elektroteknik og afsætningsøkonomi (HD).

Privat bor Jan i Københavnsområdet med sin ægtefælle og har to voksne børn.

Har du spørgsmål vedrørende UPS eller ønsker at kontakte Jan, klik her

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere