10.06.2022 | Navnenyt

Eaton opruster på vindenergi med erfaren rådgiver

Kasper Høghold, Sale Applicaton Engineer, Eaton

Eaton øger fokus på vedvarende energi som forretningsområde. I den forbindelse tiltræder Kasper Høgholt som ny Sales Application Engineer for at styrke relationen til danske og internationale vindenergikunder.

Kasper Høgholt, 31, er per 1. maj 2022 tiltrådt rollen som Sales Application Engineer hos power management-virksomheden Eaton. Ansættelsen sker som et led i Eatons strategiske satsning på vedvarende energi, der som forretningsområde kommer til at fylde endnu mere i organisationen fremadrettet.

I den nye rolle bliver Kasper Høgholt ansvarlig for at styrke relationen til danske og internationale vindenergikunder samt øge det tekniske løsningssalg inden for vedvarende energi på tværs af Eatons sortiment.

Kasper Høgholt kommer til Eaton med flere års erfaring inden for vindindustrien. Han har blandt andet været ansat hos KK Wind Solutions, hvorfra han har erfaring med design af lavvoltssystemer til både det danske og det globale marked. Senest kommer han fra en stilling som Project Engineer hos konsulentvirksomheden DIS/CREADIS, hvor han blandt andet har løst opgaver for Vestas og designet LV-systemer til off- og onshore møller.

Kasper Høgholt er uddannet elektriker og har desuden en maskinmesteruddannelse fra Aarhus maskinmesterskole.

Privat bor Kasper Syd for Silkeborg på et lille husmandssted med sin hustru og to børn.

Kontakt Kasper.

 

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Eatons Electrical division Eatons el-division, Eaton Electrical, er globalt førende og har stor regional erfaring med implementering af løsninger inden for strømdistribution og kredsløbsbeskyttelse, herunder strømkvalitet, back-up-systemer og energilagring, kontrol og automatisering, sikkerhed og ulykkesberedskab, infrastruktur og løsninger til barske og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere